Unboxing Goodiebox oktober 2019

Unboxing Goodiebox oktober 2019

Welkom bij dit unboxing blog waarin we de Goodiebox van oktober 2019 gaan uitpakken en kijken wat er qua thema en inhoud in zit deze maand. Zoals je in dit algemeen informatief blog over Goodiebox kunt lezen wordt er elke maand weer een ander thema gebruikt. Deze keer heet het thema Dromenland en heeft het alles te maken met een goede nachtrust. In deze unboxing Goodiebox oktober 2019 gaan we kijken naar een leuke selectie van producten die je helpen met een goede nachtrust.

Unboxing Goodiebox oktober 2019

Dromenland.

Een goede nachtrust met voldoende slaap is essentieel voor het goed functioneren van de mens. Helaas wordt dit vaak nog onderschat en geven veel mensen hier geen gehoor aan in ons al erg drukke leven. Toch is het erg belangrijk om stil te staan bij voldoende nachtrust en goede slaap. Daarom zijn we deze keer erg blij met het thema dromenland van de Goodiebox oktober. 

Deze keer heeft het beautybox team een aantal verzorgingsproducten geselecteerd die je helpen bij een goede nachtrust en slaap. Laten we daarom snel gaan kijken wat er in de beautybox van oktober 2019 zit.

Unboxing Goodiebox oktober 2019

Wat zit er in de box?

Laten we beginnen met de echte waarde te noemen. Zoals je weet betaal je als Goodiebox lid € 24,95 per maand maar ligt de echte waarde van de producten die je elke keer weer aantreft veel hoger. Deze keer is de echte waarde van alle producten samen ruim € 80,-. Wat ons betreft dus een top deal voor € 24,95. Maar welke producten zitten er nu precies in?

Deze keer zit er een selectie van zowel full-size cosmetica producten als kleinere verpakkingen in. Wat je tegenkomt in de Dromenland box van oktober zijn onder andere: Een slaap masker van Dr Botanicals, een foot peeling mask van Masque me up. Een nachtcrème van Polaar, body butter van Manna Kadar, een brightening concealer van Paese en een extraatje namelijk een Scrunchie van Rabens Saloner. 

Hieronder nog een keer alle Goodiebox producten van deze maand uitgelicht met de echte winkelwaarde erbij vermeld.

Dr Botanicals - Sleeping Mask

Dr Botanicals – Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask (Full-size)

Met deze full-size slaap masker van Dr Botanicals voed je je gezicht gedurende je nachtrust. Zorg dat je je voor dat je gaat slapen eerst je gezicht goed reinigt en droog maakt voor je een laagje van dit slaapmasker aanbrengt. Stap in bed, slaap lekker en de volgende dag heb je een heerlijk babyhuidje als gezicht. 

Echte winkelwaarde € 9,90

Masque Me Up - Foot Peeling Mask

Masque Me Up – Foot Peeling Mask (Full-size)

Nadat je je gezicht hebt verwend met een intense voedend slaapmasker mogen je voeten natuurlijk niet achterblijven. Ook je voeten verdienen het om heerlijk zacht te zijn met deze Foot Peeling Mask van Masque Me Up. Dit zijn sokken die je 30 minuten aan houdt dus even lekker Netflixen terwijl je je voeten verzorgd met dit masker is geen probleem. Het masker verwijderd dode huidcellen bij alle huidtypen voor zowel mannen als vrouwen. Na 30 minuten voelen je voeten heerlijk zacht aan en na 4 tot 6 dagen zul je merken dat je dode huidcellen gaan afschilferen.

Echte winkelwaarde € 13,-

Polaar - Nachtcremé

Polaar – Polar Night Revitalizing Cream (25 ml)

Volgens de Goodiebox van oktober moet Doornroosje deze nachtcrème wel hebben gebruikt om wakker te kunnen worden met zo’n gave stralende huid na 100 jaren slapen. Dit is een grapje natuurlijk. Wat deze nachtcrème van Polaar doet is het stimuleren van de vernieuwing van je huid terwijl je slaapt. 

Echte winkelwaarde € 43,95 voor 50 ml.

Manna Kadar - Body Butter

Manna Kadar – Sea Minerals Renewing Body Butter (180g)

Je gezicht en voeten hebben zojuist een volledige verwen ‘treatment’ gekregen met bovenstaande verzorgingsproducten speciaal voor het slapen gaan. Ook de rest van je lichaam mag niet achterblijven. Met deze body butter van Manna Kadar is het even echt ‘me-time’ Neem voor je gaat slapen en naar dromenland vertrekt een warme douche en smeer je daarna goed in met deze body butter met zee mineralen en ingrediënten uit de Dode zee. Goed smeren tot je lichaam de boter helemaal op heeft genomen en vervolgens heb jij een gladde gehydrateerde huid.

Echte waarde € 22,- voor 400 ml.

Paese - Concealer

Paese – Clair Brightening Concealer (full-size)

Natuurlijk mag het poolse merk Paese ook niet ontbreken in deze unboxing Goodiebox oktober 2019. Je ogen verdienen ook aandacht met deze concealer. Hij bevat belangrijke vitamines zoals A,C en D-panthenol waarmee je tegelijkertijd je vermoeide ogen kunt verbergen mocht je toch onverhoopt een keertje niet zo goed geslapen hebben. 

Echte waarde € 13,-

Rabens Saloner - Tie Dye Scrunchie

Rabens Saloner – Tie Dye Scrunchie.

Als klap op de vuurpijl heeft het team van Goodiebox nog een extra in de box van oktober gedaan. Namelijk een echte ‘time-saver’ Waardoor je misschien iets je langer in bed kan blijven liggen. Deze stijlvolle scrunchie kun je gebruiken om je haren bij elkaar te houden terwijl je je ochtendritueel volgt om zo meer tijd te besparen. 

Echte winkelwaarde € 17,-

Niet alleen kwalitatieve producten ook weer een mooie box.

Wij vinden de Goodiebox elke maand weer erg leuk om te krijgen. Niet alleen vanwege de vele voordelen van een beautybox, het verrassingselement, de producten van hoge kwaliteit het thema maar ook gewoon omdat de Goodiebox een leuke box is om te bewaren wanneer je alles hebt gebruikt. Elke maandbox heeft weer een eigen thema en kleur en daarom alleen al staan ze erg leuk wanneer je ze als een soort lade kastje opstapelt.

Hoe dan ook hopen we dat je wat hebt gehad aan onze unboxing Goodiebox oktober 2019. Ben je overtuigd en wil je zelf ook een beautybox bestellen. Klik dan op onderstaande knop om direct verder te gaan naar de website waar je eerdere edities van andere boxen en de thema’s kunt zien. En je natuurlijk direct kunt aanmelden voor de volgende boxen van november en december. 

Ben je benieuwd welke andere beautyboxen er nog meer zijn? Kijk dan in ons prijsoverzicht van beautyboxen. Daarin zul je sowieso zien dat Goodiebox de beste koop is, maar dat bijvoorbeeld Lookfantastic en Styletone ook heel leuk zijn om een keer te proberen.

Reageer

Probeer Styletone

Probeer Styletone

* 100% Dierproefvrij

* Vanaf € 16,95

* Gratis thuisbezorgd

* 5 tot 10 Full size producten

* Gemiddelde waarde €125,-

You have Successfully Subscribed!