Styletone

Styletone Beautybox

Er zijn in Nederland alleen al enkele beautyboxen te krijgen, hoewel deze boxen veelal op elkaar lijken, hebben ze toch onderlinge verschillen. Vooral de prijs is er een waar je op moet letten. Op deze pagina gaan we je alle nodige informatie geven over de voordeligste beautybox van Nederland. Namelijk de Styletone beautybox.

Naar Styletone  

Wat is de Styletone beautybox?

Styletone is net een beautybox. In tegenstelling tot de beautybox van Lookfantastic die ook losse cosmetica in hun webshop verkopen is Styletone echt een beautybox abonnementsdienst. De beautybox kun je los bestellen maar ook als abonnement. Je krijgt dan elke maand een nieuwe box met daarin 5-10 nieuwe full size beauty producten, afhankelijk welk abonnement je neemt. Ook ontvang je een mini magazine met daarin leuke tips. Alle producten die je in de maandelijkse boxen van Styletone vind, zijn dierproef vrij en van hoge kwaliteit. Zo lag de gemiddelde orderwaarde van een Styletone box vorig jaar op € 80,- (voor het Classic abonnement) en € 130,-  (voor het Ultimate abonnemetn) Dat is een mooie prijs pakker als je nagaat dat je al vanaf € 16,95 een box kunt bestellen.

Het leuke van een beautybox is dat je elke maand weer verrast wordt met nieuwe beauty producten van de beste en nieuwe merken. Dit zijn altijd 5-10 full size producten met een gemiddelde waarde van € 80,- tot 125 Euro per box. Zo kom je in aanraking met nieuwe merken die je kunt uitproberen, en krijg je ook nog eens producten die in de winkel vele malen duurder zijn. Voor een voorbeeld kun je alle voorgaande boxen op de website terug vinden. Hiermee krijg je een indruk van wat er eerder in de boxen zat en wat je dus kunt verwachten aan soort beauty producten en kwaliteit. De Classic box past door de brievenbus, thuisblijven voor deze is niet nodig. De Ultimate zit boordevol leuke producten om jezelf mee te verwennen. Die wordt netjes bij je bezorgd.

Kijk hier voor een overzicht van de eerdere Styletone beautyboxen.

Styletone

Stylepoints verdienen.

Styletone is een echte vriendinnenclub waar ze veel nadruk leggen op het samen lid zijn. Je krijgt daardoor allerlei voordelen, zoals exclusief winkelen in hun webshop (met hele mooie kortingen), een cadeautje voor je verjaardag en een heleboel Stylepoints als je een vriendin aanmeldt als lid! En daarmee kun je in de VIP shop weer leuke producten kopen.

Wil je Styletone bestellen? Dit zijn de prijzen van de abonnementen.

 • Classic abonnement – € 16,95 per maand. (Direct opzegbaar)
 • Ultimate abonnement – € 29,95 per maand. (Direct opzegbaar)
 • Xplore – € 9,95 eenmalig, om uit te proberen

Styletone is momenteel de voordeligste beautybox in Nederland. En heeft de box een gemiddelde waarde van € 80,- tot maar liefst € 125,- aan cosmetica producten.

Leuk als cadeau met de Styletone Giftcard,

Omdat je elke maand weer verrast wordt met nieuwe producten, kan het zijn dat er een keer iets bij zit wat je niet leuk vind. Dit is een mooie kans om een goede vriendin een leuk cadeau te geven. Je kunt natuurlijk de producten die jezelf niet gebruikt apart bewaren en leuk verpakken in een beautybox om deze aan iemand cadeau te doen. Een andere mogelijkheid is de Styletone Giftcard. Je kunt via de website een giftcard bestellen met een waarde naar keuze. Zo kan je een speciaal persoon verassen met een maandelijkse box. Je kunt ervoor kiezen om de giftcard digitaal via e-mail te versturen, maar ook per post.

Styletone kortingscode.

Er is op dit moment geen Styletone kortingscode bekend. En dan moet je natuurlijk vooral niet vergeten dat de gemiddelde waarde van een beautybox rond de € 80,- tot € 125,- ligt. Als je wat langer op hun website rondsurft dan krijg je wel een mooie kortingscode aangeboden van maar liefst 20%.

Nog een keer de kenmerken van de Styletone box.

 • Los of met abonnement bestellen.
 • Gemiddelde waarde is € 80,- tot € 125,-
 • 5-10 full size beauty producten.
 • Inclusief minimagazine.
 • Nederlands bedrijf.
 • Dierproef vrij.
 • Nieuwe kwalitatieve merken.
 • Giftcard.

Naar Styletone  

Reageer

Probeer Styletone

Probeer Styletone

* 100% Dierproefvrij

* Vanaf € 16,95

* Gratis thuisbezorgd

* 5 tot 10 Full size producten

* Gemiddelde waarde €125,-

You have Successfully Subscribed!