Styletone Beautybox

Styletone Beautybox

Er zijn in Nederland alleen al enkele beautyboxen te krijgen, hoewel deze boxen veelal op elkaar lijken, hebben ze toch onderlinge verschillen. Vooral de prijs is er een waar je op moet letten. Op deze pagina gaan we je alle nodige informatie geven over de voordeligste beautybox van Nederland. Namelijk de Styletone beautybox.

Naar Styletone  

Wat is de Styletone beautybox?

Styletone is net als de Bluxbox een beautybox. In tegenstelling tot de beautybox van Lookfantastic die ook losse cosmetica in hun webshop verkopen is Styletone echt een beautybox abonnementsdienst. De beautybox kun je los bestellen maar ook als abonnement. Je krijgt dan elke maand de nieuwe box met daarin 5 nieuwe full size beauty producten, en een mini magazine met daarin leuke tips. Alle producten die je in de maandelijkse boxen van Styletone vind, zijn dierproef vrij en van hoge kwaliteit. Zo lag de gemiddelde orderwaarde van een Styletone box vorig jaar op € 80,- Dat is een mooie prijs pakker als je nagaat dat je al vanaf € 12,50 een box kunt bestellen. Wanneer je een abonnement voor 3, 6 of 12 maanden neemt dan wordt dit nog aantrekkelijker.

Het leuke van een beautybox is dat je elke maand weer verrast wordt met nieuwe beauty producten van de beste en nieuwe merken. Dit zijn altijd 5 full size producten met een gemiddelde waarde van € 80,- per box. Zo kom je in aanraking met nieuwe merken die je kunt uitproberen, en krijg je ook nog eens producten die in de winkel vele malen duurder zijn. Voor een voorbeeld kun je alle voorgaande boxen op de website terug vinden. Hiermee krijg je een indruk van wat er eerder in de boxen zat en wat je dus kunt verwachten aan soort beauty producten en kwaliteit. De box past door de brievenbus, thuisblijven voor ontvangst is niet nodig.

Kijk hier voor een overzicht van de eerdere Styletone beautyboxen.

Styletone Box Styletone Box Styletone Box

Wil je Styletone bestellen? Dit zijn de prijzen van de abonnementen.

 • Discover – € 12,50 per maand. (Dagelijks opzegbaar)
 • Enjoy – € 35,- voor 3 maanden. (stopt vanzelf)
 • Embrace – € 68,75 voor 6 maanden. (stopt vanzelf)
 • Experience – € 137,50 voor 12 maanden (stopt vanzelf)

Styletone is momenteel de voordeligste beautybox in Nederland. En heeft de box een gemiddelde waarde van € 80,- aan cosmetica producten.

Leuk als cadeau met de Styletone Giftcard,

Omdat je elke maand weer verrast wordt met nieuwe producten, kan het zijn dat er een keer iets bij zit wat je niet leuk vind. Dit is een mooie kans om een goede vriendin een leuk cadeau te geven. Je kunt natuurlijk de producten die jezelf niet gebruikt apart bewaren en leuk verpakken in een beautybox om deze aan iemand cadeau te doen. Een andere mogelijkheid is de Styletone Giftcard. Je kunt via de website een giftcard bestellen met een waarde naar keuze. Zo kan je een speciaal persoon verassen met een maandelijkse box. Je kunt ervoor kiezen om de giftcard digitaal via e-mail te versturen, maar ook per post.

Styletone kortingscode.

Er is op dit moment geen kortingscode bekend. Wel is het zo dat de box goedkoper wordt naarmate je een langer abonnement afsluit. En dan moet je natuurlijk vooral niet vergeten dat de gemiddelde waarde van een beautybox rond de € 80,- ligt. Wanneer je het 12 maande n abonnement kiest. Dan betaal je nog maar € 11,45 per box en bespaar je dus zo,n  70,- aan nieuwe cosmetica producten elke maand.

Nog een keer de kenmerken van de Styletone box.

 • Los of met abonnement bestellen.Advertentie via iMailo
 • Gemiddelde waarde is € 80,-
 • 5 full size beauty producten.
 • Inclusief minimagazine.
 • Past door de brievenbus.
 • Dierproef vrij.
 • Nieuwe kwalitatieve merken.
 • Giftcard.

Naar Styletone  

Probeer Styletone

Probeer Styletone

* 100% Dierproefvrij

* Vanaf € 15,95

* Gratis thuisbezorgd

* 5 Full size producten

* Gemiddelde waarde €70,-

You have Successfully Subscribed!