lookfantastic beautybox

Lookfantastic Beautybox

Beautyboxen bestaan al best wel lang, niet in de huidige vorm waarbij je het als een abonnementsdienst kan bestellen, maar wel in de vorm van giftboxen of van die kleine proefboxen waar een aantal cosmetica producten in kleinere verpakkingen in zitten. Daarnaast zijn er ook nog cosmetica bedrijven die meer dan alleen een beautybox verkopen, en een dergelijke box als klein onderdeel in het assortiment hebben. Een van deze bedrijven is Lookfantastic, het bedrijf is van origine een Britse (Engelse) online beauty shop, dat inmiddels de grootste online winkel op het gebied van cosmetica is in Europa.

Naar Lookfantastic   

Lookfantastic.lookfantastic

Op de Lookfantastic webshop kan je zoals de naam het al zegt, meer dan alleen een beautybox vinden, het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in alles wat met cosmetica voor huidverzorging, haar en uiterlijk te maken heeft. Met meer dan 14.000 producten van 350 verschillende merken in de haar, make-up, huidverzorging, nagels, parfum, gezondheids-producten is er voor iedereen wat te vinden. Maar omdat wij graag beautyboxen vergelijken, gaan we in dit artikel puur kijken naar de Lookfantastic Beautybox.

Lookfantastic Beautybox.

Net als de Beautybox van Bluxbox werkt ook Lookfantastic met een abonnement, je kunt kiezen uit een 1, 3, 6 of 12 maandelijks abonnement. De box wordt gratis bezorgd en bij de langere termijn beautybox abonnementen kun je leuke kortingen verwachten. Wanneer je voor het maandelijkse abonnement gaat dan wordt deze elke maand weer opnieuw verlengd en wordt dit automatisch in rekening gebracht, tenzij je opzegt.

Met de Lookfantastic beautybox ontvang je elke maand weer een verrassende nieuwe box met daarin gegarandeerd producten met een waarde van meer dan € 50,- Deze producten worden door een team van beautyexperts en beautydeskundigen samengesteld in de box. Verwacht een selectie van cult classics tot complete nieuwe merken waar je nog nooit van hebt gehoord, allemaal met de kwaliteit hoog in het vaandel. Elke maand wordt er weer een ander thema gebruikt voor de boxen. Zo weet je zeker dat je elke maand weer verrast wordt met nieuwe en leuke cosmetica producten.

Abonnementen en prijzen.lookfantastic beautybox

  • Maandelijks abonnement € 18,45

Met dit abonnement ben je het duurst uit maar kun je wel elke maand opzeggen, doe je dit niet, dan krijg je elke maand automatisch een nieuwe beautybox thuisbezorgd en wordt er € 18,45 in rekening gebracht.

  • 3 Maandelijks abonnement € 16,45

Met dit Lookfantastic beautybox abonnement ga je een termijn van 3 maanden aan waarbij je € 6,- bespaard.

  • 6 Maandelijks abonnement € 15,45

Bespaar € 18,- door de beautybox 6 maanden lang elke maand thuisbezogrd te krijgen.

  • 12 Maandelijks abonnement € 13,95

Als je er zeker van bent om elke maand een nieuwe box bezorgd te krijgen, dan is dit de beste deal, je bespaard namelijk € 54,- als wanneer je voor de 1 maandelijkse termijn zou gaan.

Winnen!

Iedereen houdt van winnen, dat is mens eigen, ook bij deze beautybox valt er wat te winnen. Lookfantastic doet namelijk elke maand 50 vouchers / tickets in de boxen waarmee je € 100,- aan shop te goed kan winnen, dat je vervolgens kan uitgeven op de website.

Kenmerken van deze Beautybox.

  • Gratis wereldwijde bezorging.
  • Meerdere abonnementen.
  • Winacties
  • Webshop met breed assortiment.
  • beste cosmetica webshop van Europa.

Naar Lookfantastic   

Reageer

Probeer Styletone

Probeer Styletone

* 100% Dierproefvrij

* Vanaf € 16,95

* Gratis thuisbezorgd

* 5 tot 10 Full size producten

* Gemiddelde waarde €125,-

You have Successfully Subscribed!