Goodiebox, beste van Nederland

Goodiebox, de beste beautybox van Nederland.

Inmiddels bestaat deze beautybox alweer 4 jaar en zijn er veel andere bijgekomen. Wat ons betreft behoudt deze de status van een van de betere beautyboxen van Nederland. We hebben het natuurlijk over Goodiebox en is misschien wel, zomaar de ‘beste’ Beautybox in Nederland. Lees snel verder om erachter te komen wat de belangrijke kenmerken van Goodiebox zijn en of het wat voor je is. (Nu tijdelijk met gratis welkomstcadeau)

Naar Goodiebox 

Wat is Goodiebox?

Goodiebox is net als Styletone, De Bluxbox en Lookfantastic een beautybox abonnement. Wat wil zeggen dat je voor een maandelijks bedrag in de vorm van een abonnement dat je elke maand kunt opzeggen en verder zonder verplichtingen is. Een leuke box met nieuwe verzorgingsproducten thuisbezorgd krijgt.

Goodiebox

Een team van beautyexperts selecteren elke maand weer nieuwe en de beste producten op het gebied van make-up, cosmetica, fashion en lifestyle. Deze worden in de maandelijkse Goodiebox verpakt en naar je opgestuurd. Op deze manier kun jij nieuwe verzorgingsproducten ontdekken, jezelf laten verrassen, en genieten van veel leuke producten voor een erg aantrekkelijke prijs.

Op de website van Goodiebox kun je de meest recente boxen van de voorgaande maanden zien. Daarnaast kun je ook de beautybox van deze maand zien en precies ontdekken welke 5 tot 7 producten er in zitten en wat hier de echte waarde van is. Het leukste is natuurlijk om dit niet te doen, en jezelf gewoon te laten verrassen met elke maand een nieuwe Goodiebox.

Wat kost Goodiebox?

Goodiebox heeft een abonnement voor € 24,95 per maand. Hiermee houd het bedrijf het heel simpel en kent het verder geen speciale prijzen wanneer je langer lid wordt. Het grote voordeel van deze beautybox is dat je hem altijd kunt opzeggen en helemaal nergens aan vast zit. De verzending is helemaal gratis.

Je betaald elke maand € 24,95 en krijgt daarmee de garantie dat de echte waarde van de producten in Goodiebox altijd minimaal € 80,- zijn. Deze waarde ligt gemiddeld hoger maar dit kan per maand verschillen. De belofte is dat de waarde altijd minimaal € 80,- zal zijn. Dan is € 24,95 natuurlijk een ontzettend mooie prijs. Als je wilt weten wat de goedkoopste beautybox is kijk je hier.

Wat zit er in de box?

Een beautybox zou geen beautybox zijn als er niet elke maand weer mooie nieuwe en unieke verzorgingsproducten in zouden zitten. Door gebruik te maken van deze box blijf je op de hoogte van de laatste trends op beauty gebied. Op deze manier kun je elke maand weer nieuwe producten uitproberen en er zo achter komen wat je nieuwe lievelingsproducten worden.

Goodiebox

Proefdiervrij en goed voor het milieu.

Goodiebox houdt net zoveel van de natuur, het milieu en dieren als dat het van beauty houdt. Daarom houden ze zich aan strikte regels en zetten ze zich altijd goed in om een verantwoord product neer te zetten. Er wordt voldaan aan de EU wetgeving die het testen van producten op dieren verbiedt. Jouw maandelijkse box is dus helemaal dierproefvrij! Wat dat betreft zijn er nog veel meer voordelen van beautyboxen.

Goodiepoints verdienen met reviews.

Nog meer voordeel wanneer je lid wordt van Goodiebox. Deze beautybox hanteert een soort van beloningssysteem waarmee je voor punten kunt verdienen, die je weer kunt gebruiken om bijvoorbeeld een gratis Goodiebox te ontvangen. Deze punten heten Goodiepoints. Zo kun je punten verdienen door feedback te geven op de verzorgingsproducten die je ontvangt. Binnen je eigen online profiel op de website, kun je reviews achter laten over alle cosmetica producten en de box en hier krijg je vervolgens 50 punten voor. Wanneer je 499 punten kun je deze inwisselen voor een gratis box.

Nog een keer alle belangrijke kenmerken.

  • Elke maand thuisbezorgd voor €24,95
  • Nieuwe klanten krijgen een gratis welkomstcadeau.Goodiebox
  • 5-7 incl 2 full-size producten met een minimale waarde van € 80,-
  • Altijd nieuwe & unieke producten volgens de laatste beauty trends.
  • Goodiepoints verdienen met reviews voor een gratis box.
  • Dierproef vrij en goed voor het milieu.
  • Geen verplichtingen, je kunt altijd opzeggen.

Naar Goodiebox 

Goodiebox Ervaringen.

Natuurlijk zijn wij erg benieuwd naar wat jij te vertellen hebt. Laat daarom ons en aan alle andere website bezoekers jouw Goodiebox ervaringen weten. Dit kun je doen door onderstaand reactieveld te gebruiken. Of door ons een e-mail te sturen met daarin jouw ervaringen.

Reageer

Probeer Styletone

Probeer Styletone

* 100% Dierproefvrij

* Vanaf € 16,95

* Gratis thuisbezorgd

* 5 tot 10 Full size producten

* Gemiddelde waarde €125,-

You have Successfully Subscribed!