wat is de goedkoopste beautybox in Nederland

Goedkoopste beautybox, welke is het voordeligst?

Een beautybox bestellen in Nederland is natuurlijk erg leuk en kent veel voordelen. Of je deze nu voor jezelf, of als cadeau besteld. Een Beauty box is een leuke manier om nieuwe cosmetica producten te ontdekken. In dit overzicht gaan we inhoudelijk kijken naar de prijzen van de verschillende beautyboxen die in Nederland verkrijgbaar zijn. Wat is de goedkoopste beautybox en welke is het voordeligst.

Wat is de goedkoopste beautybox in Nederland?

Hieronder kun je zien en lezen dat alle boxen die je in Nederland kunt bestellen net weer even een andere manier van bestellen hebben met verschillende abonnementen. Wat de goedkoopste beautybox van Nederland is, is lastig te zien in een oogopslag. Naast de prijs speelt natuurlijk ook de inhoud van de box mee. Daarom hebben we hieronder een tabel voor je gemaakt waarin je naast de prijzen van de verschillende abonnementen ook meteen de hoeveelheid producten kunt zien. Zo kun je voor jezelf beter bepalen wat de goedkoopste beautybox van Nederland is.

BeautyboxPer maandPer 3 maandenPer 6 maandenPer jaarAantal productenEchte waardeWebsite
Goodiebox€ 19,95Per maand opzegbaarPer maand opzegbaarPer maand opzegbaar5 productenMinimaal € 65,- (meestal meer)Meer informatie
Styletone€ 12,50€ 35,-€ 68,75€ 137,505 producten+/- € 80,-Meer informatie
Bluxbox (Box komt om de maand)€ 24,95 (per 2 maanden)€ n.v.t.€ 83,85€ 149,758 tot 10 productenMinimaal € 100,-
(meestal meer)
Meer informatie
Lookfantastic€ 20,-€ 54,-€ 102,-€ 186,-Niet duidelijk€ 65,-Meer informatie
DutBle Box (2-maandelijks)€ 27,-€ n.v.t.n.v.t.€ 162,-Niet duidelijkMinimaal € 80,-Meer informatie

De prijzen en abonnementen van alle beautyboxen.

Doorgaans is een beautybox niet heel duur, tenminste wanneer je de prijs per beautybox bekijk dan valt het nog wel mee voor wat je krijgt. Het uitgangspunt is ook om nieuwe producten te promoten en ligt de waarde van de box velen malen hoger. Hoewel je een box voor een keer kunt bestellen, kun je deze ook middels een abonnement bestellen, waarbij je elke maand voor een van te voren bepaalde periode een box thuisbezorgd krijgt. Afhankelijk van het abonnement en de periode waarvoor je dit afneemt os ook weer de prijs. Hieronder vind je een overzicht van alle prijzen en abonnement per beautybox in Nederland.

Styletone Beautybox.Styletone

 • Per maand € 12,50.
  Met dit abonnement betaald je de box per maand en kun je dagelijks opzeggen.
 • Per 3 maanden € 35,-
  3 maanden lang een box thuisbezorgd. Bespaar € 2,50. Dit abonnement stopt automatisch.
 • Per 6 maanden € 68,75.
  Bespaar € 6,25, ook dit abonnement stopt vanzelf na zes maanden.
 • Per jaar € 137,50.
  Bespaar € 12,50 op jaar basis op je beautybox. Dit abonnement stop vanzelf.

Bij Styletone betaald je de abonnementen in een keer. Waarna je elke maand netjes je box opgestuurd krijgt. Uiteraard is het mogelijk om te pauzeren wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Dan blijft je box tegoed gewoon staan.

Lookfantastic Beautybox.lookfantastic

Bij Lookfantastic hebben ze weer net even een andere abonnementsstructuur. Wanneer je voor een bepaalde periode kiest, zit je wel vast aan het abonnement. Maar je betaald de box per maand. Wat ook goed is om te weten is dat de abonnementen automatisch verlengd worden wanneer het abonnement afloopt.

 • Per 3 maanden € 18,- per box. = € 54,- per 3 maanden, bespaar € 6,- met wanneer je een losse beautybox zou bestellen.
 • Per 6 maanden € 17,- per box. = € 102,- per half jaar, hiermee bespaar je € 18,-
 • Per jaar € 15,50 per box. = € 186,- per jaar. Hier mee bespaar je € 54,- op jaar basis.

Bluxbox.

bluxbox

Bij het Nederlandse Bluxbox waar Mari van de Ven de producten voor selecteert. Werken ze ook weer anders als bij de andere cosmetica boxen. Hier werken ze met een twee maandelijks abonnement. En krijg je om de maand een beautybox met 8 tot 10 producten thuisbezorgd.

 • Per 2 maanden € 29,95.

Deze prijs is dus per box. En krijg je om de maand een nieuwe box thuisbezorgd. Dit is een abonnement, na het bestellen en betalen van de eerste box via Ideal wordt er om de maand, dus elke 2 maanden opnieuw € 29,95 geïncasseerd van je rekening. Bij Bluxbox hebben ze verder geen structuur waar je je een langere periode kan abonneren op de box voor een goedkopere prijs. Wel heeft elke box een waarde van € 100,- en kun je de box altijd opzeggen.

Goodiebox

Goodiebox

Dan is er nog het nieuwe Goodiebox. Dit Nederlandse bedrijf werkt met een duidelijk abonnementsstructuur dat per maand opzegbaar is. Ze hanteren een prijs per maand en kunt altijd zonder verplichtingen opzeggen.

 • Per maand € 19,95

De box is per maand opzegbaar. Je betaald altijd € 19,95 inclusief bezorgkosten. De waarde van de box is minimaal € 65,- maar in de meeste gevallen meer.

Reageer

Bluxbox logo

Probeer Bluxbox

* Luxe beautybox

* Vanaf € 24,95

* Tweemaandelijks

* 8 tot 10 full size producten

You have Successfully Subscribed!