Glossybox review en bestellen.

Glossybox

Helaas is Glossybox momenteel niet in Nederland beschikbaar, zodra dit veranderd dan lees je dat hier. Wel gaan we je op deze pagina vertellen wat deze box precies is, en hoe je Glossybox wel kunt bestellen.

Wat is Glossybox?

Glossybox is een beautybox die het meeste overeen komt met het Nederlandse Goodiebox zie hier meer informatie, en de box van het Engelse Lookfantastic die je overigens wel in Nederland kunt bestellen.

Momenteel kun je deze box dus niet in Nederland bestellen, maar wel in de volgende landen: Verenigde Staten, Canada, maar ook in Europese landen zoals: Oostenrijk, Engeland, Duitsland, Finland, Noorwegen, Zweden, Frankrijk en zelfs Ierland. Waarom deze leuke beautybox dan niet in ons landje beschikbaar is, is ons dan ook een raadsel.

Wat misschien wel leuk is om te weten is dat Glossybox een idee is van hetzelfde bedrijf als Lookfantastic (The Hut Group) en dus de Lookfantastic Beautybox. Vandaar dat deze boxen nagenoeg hetzelfde zijn. En daarmee meteen het beste alternatief is.

Glossybox bestellen

Elke box 5 nieuwe full-size producten.

Elke Glossybox bevat 5 premium beauty items. Dit zijn full-size producten en kunnen verschillende verzorgingsproducten zijn, voor haar en huid zoals mascara, eyeliner, lippenstift, luchtjes, maskers voor je gezicht, crèmes bodyscrubs en veel meer andere make-up producten.

Wat kost een abonnement?

De producten in elke box hebben altijd een waarde van meer dan $ 60,- (ongeveer € 53,-) En betaal jij niet meer dan $ 21,- (€ 18,50) per box per maand. Dit kan zelfs goedkoper wanneer je de box voor een langere periode besteld.

Zo wordt de prijs bij 3 een abonnement van:

  • 3 maanden $ 58,50.
  • 6 maanden $ 111,-
  • 12 maanden $ 210,-

Zoals je ziet wordt de box goedkoper naarmate je een langer abonnement aangaat. En betaal je bij 12 maanden nog maar $ 17,50 (€ 15,50) voor elke Glossybox.

Welke merken kan ik tegen komen?

Net als elke beautybox wordt er met een groot aantal merken samengewerkt. Dit verschilt per aanbieder omdat de een weer meer voor duurzaamheid en diervriendelijke producten kiest. En de ander wil iets anders uitdragen. Hierbij is dan van belang welke merken van verzorgingsproducten je aan je bindt.

In de Glossybox kun je vooral echte A merken vinden. Premium brands zoals Viktor & Rolf, Rituals, Lancome Paris, John Masters Organics, Glamglow en Pixi by Petra om er een paar te noemen.

glossybox alternatief

Hoe kun je Glossybox wel in Nederland bestellen?

Laat ik meteen heel duidelijk zijn. Glossybox bezorgt niet in Nederland. En daarom is het direct bestellen van deze box op een Nederlands adres onmogelijk. Maar niet getreurd want er zijn beautyboxen die vrijwel identiek zijn op de inhoudt na. Maar aangezien het toch elke maand weer een verrassing is wat er in de box zit, maakt dat ook geen verschil.

Je zou een Nederlands alternatief kunnen bestellen zoals Goodiebox. Deze komt samen met Lookfantastic het meeste overeen met Glossybox.

Daarnaast zou je ook nog kunnen kijken naar de andere aanbieders van beauty / giftboxen die wij hebben vermeld. In ons artikel over wat nu de goedkoopste goodieboxen zijn kun je er nog meer vinden.

glossybox review

Mocht je om een andere reden toch echt de Glossybox willen bestellen, nadat je bijvoorbeeld zeer positieve reviews hebt gelezen en je hier enthousiast door bent geworden. Dan zou je wat creatiever moeten worden en kun je deze box wellicht via een omweg in het buitenland bestellen. Een optie zou zijn wanneer je vrienden hebt in een van de landen waar Glossybox wel wordt bezorgd. Deze zouden de box voor je in ontvangst kunnen nemen en vervolgens door sturen naar jou.

Erg omslachtig maar niet onmogelijk als je het graag wilt. Wat ons betreft zou ik gewoon voor gemak gaan. Een een van de alternatieven kiezen. Je doet jezelf daar echt niets tekort mee.

Reageer

Probeer Styletone

Probeer Styletone

* 100% Dierproefvrij

* Vanaf € 16,95

* Gratis thuisbezorgd

* 5 tot 10 Full size producten

* Gemiddelde waarde €125,-

You have Successfully Subscribed!