maandelijkse box voor vrouwen

Een maandelijkse box voor vrouwen die van verzorging houden.

Er zijn tegenwoordig veel abonneediensten die je van een hoop gemak voorzien. Goede voorbeelden hiervan zijn de bekende foodboxen en online personal shopping services van bijvoorbeeld Zalon. Ook de beautybox is zo’n abonneedienst waar je naast gemak vooral veel plezier van hebt en inspiratie voor nieuwe items van krijgt. Bovenal is een maandelijkse box voor vrouwen vooral een heerlijk verwenmoment voor jezelf.

Welke maandelijkse boxen voor vrouwen zijn er?

Hieronder hebben we een klein overzichtstabel gemaakt van alle maandelijkse boxen voor vrouwen met beauty en verzorgingsproducten die je eenvoudig in Nederland kunt bestellen. Al onderstaande bedrijven zijn Nederlands op Lookfantastic na dat een Engels bedrijf is.

GoodieboxLookfantasticDutBleStyletoneBluxbox
GoodieboxLookfantasticDutBle beautyboxStyletoneBluxbox maandelijkse box voor vrouwen
€ 24,95€ 20,-€ 26,85€ 16,95€ 29,95
Meer informatieMeer informatieMeer informatieMeer informatieMeer informatie

Hoewel we de prijzen van elke beautybox hebben vermeld is dit niet altijd de per maand prijs. Elke box hanteert zijn eigen periodieke verzending. Zo is de prijs van de Goodiebox per maand, en de Blux box bijvoorbeeld weer per 2 maanden. Om een beter beeld te krijgen van welke box nu echt het goedkoopst is hebben we de prijzen en verzendfrequentie van alle beauty abonneediensten hier vermeld in een apart blog.

Welke maandelijkse box voor vrouwen is het beste?

Alle vermelde beautyboxen zijn kwalitatief in orde en ook de klantenservice en klachtenafhandeling is prima in orde bij deze bedrijven. Wij zelf en ook onze lezers hebben een lichte voorkeur voor Goodiebox. Dit is vooral omdat deze elke maand bezorgd wordt en zeer waardevolle producten bevat voor maar een fractie van de prijs. Daarnaast hebben ze regelmatig een leuke Goodiebox limited edition. Wil je meer weten over deze box lees hier verder.

maandelijkse box voor vrouwen - goodiebox limited editions

Het is maar net waar jezelf van houdt en naar opzoek bent. Zo is de Dutble box niet een maandelijkse maar drie maandelijkse box voor vrouwen. Deze wordt een keer in de 3 maanden bezorgd en bevat naast enkele make-up en beauty items ook sieraden en leuke accessoires.

We raden iedereen altijd aan om de verschillende aanbieders goed te bekijken en vergelijken. Hier kun je de voor en nadelen van deze abonneediensten bekijken. Daarnaast zijn er ook nog enkele andere beautyboxen die helaas ‘nog’ niet in Nederland beschikbaar zijn maar we wel voor je hebben vermeld zoals Boxycharm en Glossybox. Beide zijn niet hier verkrijgbaar maar willen dat wel. Zodra dit gebeurd lees je dat in de betreffende blogs.

Mis je nog een maandelijkse box voor vrouwen waarvan je vindt dat deze op onze website en in dit overzicht vermeld moet worden. Of heb je zelf een box en wil je met ons samenwerken neem dan vooral contact met ons op.

Kijk hier als je wilt weten welke maandelijkse abonnementen voor mannen er zijn.

Reageer

Probeer Styletone

Probeer Styletone

* 100% Dierproefvrij

* Vanaf € 16,95

* Gratis thuisbezorgd

* 5 tot 10 Full size producten

* Gemiddelde waarde €125,-

You have Successfully Subscribed!