DutBle beautybox - giftbox goodiebox

DutBle beautybox van DutchBlend.

Beauty en goodieboxen zijn momenteel razend populair, niet zo gek dat er zo nu en dan weer een bedrijf met een nieuwe box op de markt komt waarvan wij je graag op de hoogte willen stellen. Deze keer gaan we kijken naar DutchBlend en de DutBle beautybox. Dit is namelijk niet de standaard beautybox zoals je dat gewend bent van Lookfantastic of Goodiebox. Lees snel verder om erachter te komen wat DutBle dan wel precies is.

Wat is DutchBlend?

DutchBlend giftbox

DutchBlend is een idee en creatie van de website dutchblender.com wat weer bedacht en eigendom is van de in Amsterdam wonende influencer en ondernemer Nemi Dupuis. Naast het werk als Instagram influencer met grote merken uit de mode en fashion industrie. Heeft Nemi DutchBlend opgezet.

DutchBlend is een community based website waar je je bij kan aanmelden om vervolgens in contact te komen met andere fashion en mode liefhebbers en daar samen met gelijkgestemden kan shoppen tegen leuke prijzen. Naast shoppen kun je in deze community mensen met dezelfde interesses ontmoeten en met ze afspreken. Naast dit toffe idee om samen met een community leuke beauty en fashion items te kunnen kopen en erover te praten. Is DutchBlend ook een goodiebox waarop je je kunt abonneren.

De DutBle beautybox.

Zoals je al eerder kon lezen is de DutBle box niet een standaard beautybox. Daarom past de term ‘goodiebox’ ook velen malen beter. Natuurlijk vindt je in deze box allerlei beauty producten zoals cosmetica, luchtjes en andere verzorgingsproducten. Daarnaast vindt je er ook andere items in, zoals mooie fashion accessoires, als horloges, armbanden oorbellen en zelfs lekkernij.

Wat zit er in de box?

Leuke items van verschillende merken, gebaseerd op wat er momenteel trending en populair is. Denk hierbij aan trendy fashion accessoires. De beste verzorgingsproducten voor je huid, haar en lichaam. Oorbellen, armbanden, kettingen, horloges en nog veel meer soorten sieraden kun je tegen komen in de DutchBlend goodiebox. Bij elke box is het weer een verrassing wat er in zit. En heeft altijd een minimale waarde van € 80,-.

Je eerste box ter waarde van € 129,- voor maar € 9,-

De waarde van de DutBle goodiebox is altijd minimaal € 80,-. Het mooie is dat jij als nieuwe abonnee de box voor het super lage bedrag van € 9,- kunt proberen. Dat betekent dat wanneer je via onze onderstaande button een superkorting krijgt waarmee je voor negen euro producten met een waarde van minimaal € 80,- krijgt. Dit lijkt haast te mooi om waar te zijn toch?

Hoe werkt het, en wat kost het?

Deze giftbox werkt net als alle andere boxen zoals Goodiebox, Bluxbox, Styletone en de Lookfantastic beautybox met een abonnement. Aanmelden doe je via onderstaande knop om de korting te activeren, en kom je zo uit op de DutBle website waar je meer de meest gestelde vragen kunt lezen, reviews en de ervaringen van anderen. En je kunt aanmelden voor een box.

In dit geval betaal je per twee maanden € 27,-. En krijg je een keer per 2 maanden de DutBle giftbox thuisbezorgd. Wat natuurlijk nog steeds een koopje is als je nagaat dat hij altijd een waarde van minimaal €80,- heeft. Wil je weten hoe deze prijs in vergelijking tot de andere giftbox aanbieders is? Kijk dan hier voor onze vergelijking van de goedkoopste boxen.

Wat moet je nog meer weten?

Opzeggen kan altijd. Je bent nergens toe verplicht, wel geef je bij je aanmelding toestemming om de eerste keer € 9,- van je rekening te halen en daarna elke 2 maanden € 27,- via een automatische incasso.

Dit kun je dus altijd opzeggen, zolang je dit maar op tijd doet. Het betreft hier een aankoop op afstand en daarom kun je de eerste 2 weken altijd gebruik maken van het herroepingsrecht wanneer je het product toch niet bij je vindt passen.

Geen addertje onder het gras wel een top deal!

Om in aanmerking te komen voor de try-out (probeer) box van € 9,-. Zul je een nieuwe klant moeten zijn die voor het eerst besteld bij DutchBlend. Verder zijn er geen voorwaarden en kun je met deze probeer box eenvoudig met nog meer voordeel zien of het wat voor je is.

Reageer

Probeer Styletone

Probeer Styletone

* 100% Dierproefvrij

* Vanaf € 16,95

* Gratis thuisbezorgd

* 5 tot 10 Full size producten

* Gemiddelde waarde €125,-

You have Successfully Subscribed!