Boxycharm & Boxyluxe beauty box

Boxycharm & Boxyluxe

Verschillende box diensten worden steeds populairder. Er zijn natuurlijk kledingboxen, en fashion boxen maar ook beautyboxen. Een box gevuld met beautyproducten en make-up speciaal geselecteerd voor jou. Een van deze diensten is Boxycharm. Een Amerikaanse beauty box die helaas ‘nog’ niet in Nederland verkrijgbaar is, maar waar wij je wel meer over gaan vertellen op deze pagina.

Wat is Boxycharm?

Boxycharm is een Amerikaanse beauty box die op dit moment nog niet naar Nederland verzonden kan worden. De dienst wordt op dit moment alleen in Amerika aangeboden, maar hier kan natuurlijk altijd nog verandering in komen. Sterker nog er zijn uitbreidingsplannen en zodra deze box ook in Nederland beschikbaar is lees je dat hier.

Boxycharm beautybox

Boxycharm kun je momenteel het beste vergelijken met de beautyboxen van andere aanbieders zoals de Lookfantastic box. Maar ook Styletone en Goodiebox zijn perfecte alternatieven die wel in Nederland besteld en bezorgd kunnen worden. Hier vind je een overzicht van alle beautybox abonnementen.

Wat houdt Boxycharm precies in? De box werkt samen met een aantal grote make-up en beauty merken en biedt daarom een veelzijdig assortiment aan producten aan, per box die je bestelt. De box kost 21 dollar per maand en bevat altijd 4 of 5 volle producten ter waarde van opgeteld minimaal 100 dollar. Dit kan bijvoorbeeld een oogschaduwpalette zijn, maar ook een lippenstift. Ook kun je make up accessoires zoals make-up tassen of kwasten vinden in de maandelijkse box. Soms is het zelfs zo dat er exclusieve producten in de box zitten die niet verkrijgbaar zijn in de winkel. Dit zijn dan limited editions die alleen verkrijgbaar zijn in de box van die maand. Al met al is het dus gewoon een ontzettend leuke make up box die absoluut de moeite waard is.

Boxyluxe, de extra luxe uitvoering.

Naast de normale box is er ook nog de Boxyluxe. Dit is een nog luxere versie van de box. Je betaalt hier wel iets meer voor, namelijk 28 dollar extra, maar krijgt dan een box met de waarde van ongeveer 250 dollar. Vaak bevat ook deze box exclusieve en gewilde producten. De box is er niet maandelijks, maar alleen per kwartaal te bestellen. Om de Boxyluxe te kunnen krijgen, moet je al ingeschreven staan voor de normale box. Je upgrade deze dan naar de luxe versie en een keer in de 4 maanden dat de Boxyluxe er is, krijg je deze in plaats van de standaard beauty box.

Spaar met Charms voor korting.

Daarnaast biedt de site ook een spaarsysteem aan. Je ontvangt de zogeheten Charms wanneer je producten beoordeeld op de site of wanneer je de beautybox aanraadt bij vrienden en familie. Elke 1000 punten die je hebt, staan voor 10 euro korting.

boxycharm charms

Boxycharm reviews.

De reviews over de box zijn over het algemeen ontzettend positief. De voordelen aan de doos zijn dat deze echt de meeste gewilde producten bevat. Ook is het zo dat de doos vrij goedkoop is voor zijn soort. Wanneer de box naar Nederland komt is nog niet bekend. Zodra wij dit weten passen we dit blog aan en lees je het hieronder.

Boxycharm Nederland.

Zoals we net al hebben vermeld is de doos die we hierboven besproken hebben helaas niet verkrijgbaar in Nederland. Op de site van de doos wordt wel aangegeven dat het de bedoeling is om de doos ook naar andere landen dan Amerika te gaan versturen, maar of daar Nederland bij zit en wanneer dat gaat gebeuren is helaas nog niet bekend.

Nederlandse alternatieven voor Boxycharm.

Gelukkig zijn er wel een hoop alternatieven die wel gewoon in Nederland verkrijgbaar zijn. De eerste daarvan en wij hebben goede ervaringen met Goodiebox. Ook bij de Goodiebox ontvang je de nieuwste en mooiste beautyproducten in een handige maandelijkse doos. Voor de Goodiebox betaal je maandelijks 19,95 euro, maar krijg je producten bij elkaar met een waarde van meer dan 65 euro. In de afgelopen maand was dit zelfs 82 euro! De box bevat 5 tot 7 producten die aangepast zijn op jouw oogkleur en haarkleur. Deze vul je namelijk in op jouw profiel wanneer je een profiel aanmaakt op de site. De doos heeft vaak een leuk thema die helemaal in trend is.

Een ander alternatief van de Amerikaanse doos is de Styletone beautybox. Ook in deze box vind je de mooiste en nieuwste beautyproducten van dat moment. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen, bijvoorbeeld voor 1 maand, 3 maanden of een geheel jaar, qua frequentie hoe vaak je de doos wil ontvangen. Hier lees je onze Styletone review.

Tot slot

De Boxycharm beautybox is dus een doos vol beautyproducten die veel meer waard zijn dan de doos zelf kost. Helaas moeten we in Nederland nog even wachten omdat de doos in Nederland nog niet verkrijgbaar is. Gelukkig hebben we in Nederland een hoop alternatieven die net zo leuk zijn als de Amerikaanse doos!

Reageer

Probeer Styletone

Probeer Styletone

* 100% Dierproefvrij

* Vanaf € 16,95

* Gratis thuisbezorgd

* 5 tot 10 Full size producten

* Gemiddelde waarde €125,-

You have Successfully Subscribed!