bluxbox

Bluxbox, De beautybox van Nederland.

bluxboxMaaltijdboxen, Kledingboxen en Beautyboxen. Ze zijn erg populair en komen als paddenstoelen uit de grond, het leuke van dit soort boxen is dat er altijd voldoende keuze is, daardoor zie je soms door de bomen het spreekwoordelijke bos niet meer, en komen wij als vergelijkings-website weer goed van pas. In deze publicatie kijken we naar het Nederlandse bedrijf Bluxbox.

Naar Bluxbox   

Hoe werkt Bluxbox?

Bluxbox is een beautybox die je volgens een abonnement elke maand thuisbezorgd krijgt, in deze beautybox zitten elke maand weer 4 tot 6 nieuwe cosmetica producten. De producten die je kunt verwachten zijn van merken zoals: Alive cosmetics, Bergman, Dr Paw Paw, Guhl, John Frieda, Herome, Kneipp, L’oreal, Mesauda, Meeki Beauty Lab, om er maar een paar van de velen te noemen.

Elke maand (afhankelijk van welk abonnement) krijg je een mooie beautybox thuisbezorgd met de geselecteerde producten van die maand. Elke maand is het weer een verassing welke producten je krijgt, mocht je willen weten welke producten er deze maand in de cosmetica box zitten dan kun je via onderstaande knop op de website kijken.

Bluxbox Abonnementen en prijzen.

Bluxbox heeft een aantal verschillende abonnementen, waar je uit kan kiezen, zo kun je kiezen uit een maandelijks abonnement, een 3 maandelijks abonnement, 6 maandelijks of 12 maandelijks. Elk abonnement heeft weer z,n eigen voordelen. Hieronder staan ze nog eens met de kenmerken en prijzen vermeld.

Maandelijks abonnement. € 14,95

Dit abonnement loopt door, maar kun je elke maand opzeggen.

3 Maandelijks abonnement € 43,50

Het voordeel van dit Bluxbox abonnement is dat hij na 3 maanden automatisch stopt.

6 Maandelijks abonnement € 85,-

Net als bij het 3 maandelijks abonnement, stopt ook deze na automtasich, maar dan na 6 maanden.

12 Maandelijks abonnement € 164,45

Als je voor dit abonnement kiest ben je het voordeligst, omdat je dan 1 box gratis krijgt, het abonnement stopt automatisch na 12 maanden.

Mari van de Ven Make-over winactie.

Als abonnee van deze beautybox maak je elke maand kans om een make-over van Mari van de Ven te winnen. Het werkt als volgt, elke maand stopt Bluxbox een Golden Ticket in een van de Beautyboxen, heb jij dit ticket, dan win jij de make-over. Daarnaast werkt Mari van de Ven samen met het team om elke maand de Beautybox te voorzien van nieuwe cosmetica producten.

bluxbox Mari van de Ven

Belangrijke kenmerken.

  • Gratis bezorgd in heel Nederland.
  • Wordt ook bezorgd in België.
  • Maandelijks opzegbaar.
  • Ook zonder abonnement mogelijk.
  • Speciale boxen.
  • Ook als Giftbox.
  • Verschillende abonnementen.

Naar Bluxbox   

Bluxbox review en ervaringen.

Omdat onze website nog vrij nieuw is en wij de bezoekers zo goed mogelijk willen informeren over de verschillende beautyboxen, horen we graag jouw Bluxbox ervaringen en mag je het reactieveld hieronder gebruiken om je review te schrijven.

Reageer