Bluxbox - Beautybox

Bluxbox, de beautybox van Nederland.

Het beautybox abonnement van Bluxbox bestaat al sinds 2014, echter heeft het bedrijf onlangs een ommekeer gemaakt en het concept compleet veranderd en verbeterd. Met veel enthousiasme kunnen we zeggen dat deze box inmiddels qua kwaliteit, originaliteit en prijs in hetzelfde rijtje boxen vermeld mag worden zoals o.a. Goodiebox, Styletone en Lookfantastic. Lees verder om onze Bluxbox review lezen, erachter te komen wat er veranderd is, zodat je deze kan vergelijken met de andere beautyboxen. 


Hoe werkt Bluxbox?

Bluxbox is een beautybox die je volgens een abonnement elke twee maanden thuisbezorgd krijgt, een soort van make-up abonnement met om de maand weer 8 tot 10 nieuwe full size cosmetica producten. Dit zijn de meest uiteenlopende verzorgingsproducten van verschillende merken, zo is het elke keer een verrassing welke lichaamsverzorging, haarverzorging, make-up, parfums en andere beauty items je in de box aantreft.

Welke merken worden gebruikt?

Om te goed te bepalen of Bluxbox iets voor jou kan zijn is het essentieel om te weten met welke merken er wordt samengewerkt. En of hier enkele van jouw favoriete merken bij zitten. Op de website van Bluxbox zelf kun je een compleet overzicht vinden van het netwerk van samenwerkende bedrijven.

Je zult zien dat je enkele van de meest vooraanstaande merken uit de beauty sector en hun producten in de tweemaandelijkse box kunt tegenkomen. Dit zijn onder andere de full size verzorgingsproducten van: L’oréal, Yves Rocher, John Frieda, Herome, Kneipp, Mesauda, Meeki Beauty Lab, Guhl, Dr Paw Paw om er een paar te noemen als voorbeeld. Zoals ik als schreef vindt je op de website een totaaloverzicht van deze bedrijven.


Wat is de echte waarde van de box?

Niet alleen het verrassingselement van een beautybox is de reden om je aan te melden voor een abonnement, ook de prijs is een bijzonder goede reden. Alle beautyboxen op onze website hebben een veel hogere echte waarde dat wat jij er voor betaald. Deze kortingen kunnen wel oplopen tot 70%. Zo is dat ook het geval bij Bluxbox.

Bij Bluxbox garanderen ze altijd een minimale waarde van € 100,-. Maar deze ligt regelmatig hoger en dat terwijl jij al vanaf € 24,95 lid kunt worden, tel uit je winst. Op deze manier kun je op een laagdrempelige manier nieuwe verzorgingsproducten en beauty items uitproberen. Een leuke manier om jezelf mee te verrassen om de maand.

Bluxbox voordelen:

 • Bestel Bluxbox al vanaf € 24,95
 • 8 tot 10 full size producten
 • Minimale waarde € 100,- (meestal meer)
 • Premium beauty merken
 • Ook als cadeau te geven

Meer informatie op Bluxbox.com


Welke Bluxbox abonnementen en prijzen zijn er?

Je kan bij Bluxbox uit 3 verschillende abonnement periodes kiezen. Op deze manier kun je een lidmaatschap selecteren dat het beste bij je past. Mocht je de box eerst een keer vrijblijvend willen proberen dan kies je het tweemaandelijkse abonnement. Wil je de box minimaal 3 keer ontvangen dan is er het halfjaar abonnement. Weet je zeker dat Bluxbox jouw ding is en wil je hem het liefst het hele jaar (6x) thuisbezorgd krijgen dan kies je een jaarabonnement en bespaar je maar liefst een hele box uit.

Je snapt dat hoe langer je abonnement hoe goedkoper de box. Bij elk abonnement krijg je de box om de twee maanden, echter is het van de duur afhankelijk wanneer je kunt opzeggen. Om dit nog iets duidelijker te maken hebben we alle abonnementen hieronder even kort uitgelegd.

2 maanden

Prijs € 29,95

Direct opzegbaar na een box

Makkelijk ander abonnement

Meest flexibel

6 maanden

Prijs € 83,85

€ 27,95 per box

Bespaar € 6,- euro

Na 3 boxen opzeggen

12 maanden

Prijs € 149,75

Bespaar € 29,95

per jaar op te zeggen

Meeste voordeel

*Goed om te weten tip: Voor alle abonnementen geldt dat deze gratis worden thuisbezorgd. Wanneer je je aanmeldt voor een lidmaatschap wordt er een eerste bedrag betaald via iDeal (afhankelijk van welk abonnement je kiest). Je gaat hiermee een automatische incasso aan en wordt deze bij het niet stopzetten elke keer met dezelfde periode verlengd.


Ook als cadeau voor een ander.

Hoewel een beautybox een ideaal cadeau aan jezelf is. Kun je Bluxbox ook als de perfecte giftset cadeau doen aan een ander. Wat dat betreft is het een leuk beauty cadeau idee voor haar verjaardag. De cadeau opties van Bluxbox zijn namelijk heel riant. Zo kun je de hierboven beschreven abonnementen cadeau doen aan iemand, en krijgt deze net als jij elke twee maanden een leuke giftbox vol met beauty, verzorging en wellness producten bezorgd.

Naast het abonnement kun je ook uit enkele cadeauboxen kiezen die uitermate geschikt zijn om een beauty liefhebber te verrassen op haar verjaardag, met kerst, een feestje of elke andere gelegenheid.

Dit zijn de cadeaubox opties:


Belangrijke kenmerken.

 • Tweemaandelijkse beautybox.
 • Gratis bezorgd in heel Nederland en België.
 • Altijd 8 tot 10 full size premium beauty producten.
 • Vanaf € 24,95 bij een jaarabonnement.
 • Minimale winkelwaarde van €100,- maar meestal meer.
 • Ook zonder abonnement als eenmalige box mogelijk.
 • Meerdere giftboxen beschikbaar om cadeau te geven.
 • Samenwerkingen met premium verzorgingsproducten.
 • 3 verschillende abonnementen.

Bluxbox review en ervaringen.

We hopen dat je veel plezier hebt gehad aan het lezen van onze Bluxbox review, en hier alle informatie hebt kunnen vinden. Uiteraard zijn we als vergelijkings website erg nieuwsgierig naar ervaringen van anderen met de vernieuwde Bluxbox. Voel je daarom vrij om content op te nemen om jouw ervaringen te delen of gebruik daarvoor onderstaand reactieveld.

Reageer

Probeer Styletone

Probeer Styletone

* 100% Dierproefvrij

* Vanaf € 16,95

* Gratis thuisbezorgd

* 5 tot 10 Full size producten

* Gemiddelde waarde €125,-

You have Successfully Subscribed!